a

Interieur Onze standbouwers geven een creatieve draai aan uw interieur

SHOWROOM &
INTERIEUR

Een zakelijk interieur van Eldee, een logische keus.
Wij zijn de expert op het gebied van interieur ontwerp en het produceren van Hoogwaardige Interieur onderdelen voor Showroom, Kantoor, Vergaderruimtes etc.
– Een ontwerper en Project manager komen bij u langs om uw wensen te inventariseren
– Binnen 2 weken volgen de eerste 3D ontwerpen en begrotingen (levensechte visualisaties incl 3d film)
– Wanneer onze ontwerpen passen bij wensen en budget, gaan we eea uitwerken en werken samen een planning uit voor productie en plaatsing.

Soms is een nieuwe jas genoeg

Als u alles vanaf de basis vernieuwd kost dat veel geld en tijd. Toegegeven het wordt ongetwijfeld prachtig. Maar is het duurzaam? Niets is tijdloos, maar met interieurbouw van Eldee gaat u steeds weer met uw tijd mee. Vernieuwen gebeurt in een handomdraai.

Werk aan de winkel

Ook voor uw kantoor- of werkruimte heeft Eldee verschillende ideeën. Zo zijn glaswanden, scheidingswanden of paneelwanden de ideale manier om uw ruimte op de juiste manier in te delen. Zo creëert u privacy, vermindert u geluidsoverlast en heeft u extra presentatiewanden.
Bovendien is ons maatwerk meubilair geschikt als permanente oplossing in de 1,5 meter maatschappij. Veilig werken in ‘het nieuwe normaal’.

Bekijk Case Showroom Metaglas

Een gestileerde stand vertegenwoordigt uw organisatie in een oogopslag. Het komt regelmatig voor dat Eldee kantoorruimtes, horeca en winkels een nieuwe look geeft. Kijk hier wat we zoal voor u kunnen doen.

 

Bekijk Case

Metaglas

Van ruwe schets tot compleet verhaal

Als we u de oren van het hoofd hebben gevraagd, sluiten we onszelf op met een flip-over, tekenpapier, een bak stiften en een grote kan koffie. We bedenken hoe we de ruimte het juiste karakter kunnen geven, uiteraard binnen de kaders van het afgestemde budget. Na een paar uur is er witte rook en kunnen we onze ingevingen tot in het kleinste detail uitwerken in de computer. Wat volgt: een 3d-ontwerp waarin u de ruimte hoogstwaarschijnlijk niet meer herkent, maar die wel helemaal als thuis aanvoelt.
Dan is het aan u. Go for it.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen
in een ontwerp gieten?

 

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen