Blechexpo 2021

Internationale vakbeurs voor plaatbewerking
Het praktijkgerichte beursduo Blechexpo en Schweisstec vindt om de twee jaar plaats  Stuttgart en is het enige evenement ter wereld dat zich bezighoudt met de elkaar aanvullende technologieën van plaatbewerking en verbindingstechniek. Binnen de kortste tijd heeft Blechexpo een leidende positie in Europa weten te veroveren en neemt nu wereldwijd de tweede plaats in op de lijst van vakbeurzen voor plaatbewerking. De internationale vakbeurs voor verbindingstechniek Schweisstec vormt de ideale aanvulling. Hier worden alle relevante mechanische en thermische verbindings- en aansluitprocessen en thermische lasprocessen gepresenteerd.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

okt 26 - 29 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Messe Stuttgart
Duitsland
Categorie
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021