Breakbulk Europe 2023

Breakbulk Europe is de beste plaats voor netwerken, zakelijke transacties en het genereren van leads voor ’s werelds projectlading- en breakbulkmarkt.

Met meer dan 9.700 professionals uit de branche en belangrijke besluitvormers is dit de perfecte plek om uw merk te laten zien.

Als exposant ontmoet u projecteigenaren, EPC’s, industriële fabrikanten en wereldwijde projectexpediteurs – de mensen die beslissen welke serviceproviders het volgende contract krijgen. Deel uw diensten en uw expertise rechtstreeks met kopers op een locatie die is ontworpen om de connecties te leggen die u nodig heeft voor nieuwe zaken.

Bezoek hier de website van Breakbulk.
Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

jun 06 - 08 2023

Tijd

All Day

Locatie

Ahoy
Rotterdam
Categorie