Expoharm 2021

Nergens anders ter wereld komen zo veel verschillende leden van de apothekersmarkt op één plaats samen. De belangrijkste fabrikanten presenteren de nieuwste producten die zij hebben gelanceerd. De toonaangevende softwarebedrijven tonen hun actuele programma’s en bekende gezondheidspolitici en andere belangrijke vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie dragen ertoe bij om de beurs nog spannender te maken.

Om ervoor te zorgen dat u en uw bezoekers zich hier veilig en geborgen voelen, hebben wij samen met de Messe Düsseldorf een hygiëne- en infectiebeschermingsconcept opgesteld op basis van de actuele Coronavirusbeschermingsverordening van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. De noodzakelijke voorzorgsmaatregelen op het gebied van gezondheid, hygiënemaatregelen en sociale afstandsregels voor expopharm 2021 in Düsseldorf zullen op deze manier worden gewaarborgd.
Laten we er samen voor zorgen dat de beurs ook in deze tijden een geweldige ervaring wordt!


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

sep 22 - 25 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Messe Dusseldorf
Duitsland
Categorie
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021