Fi Europe 2022

Als er één plek is om duizenden F&B-ingrediënten, alternatieven en innovatieve oplossingen te ontdekken, nieuwe partnerschappen op te bouwen met leveranciers of kopers, te netwerken met experts en leiders, nieuwe leads te genereren, toegang te krijgen tot enkele uren inhoud gericht op populaire trends en deel uit te maken van een gemeenschap die verandering en innovatie stimuleert om een duurzame voedseltoekomst op te bouwen, het is Fi Europe.

Ga dit jaar mee naar een gloednieuwe locatie in het hart van Parijs – de Paris Expo Porte de Versailles, om dit allemaal te doen, en meer.

Bezoek hier de website van Fi Europe.

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

dec 06 - 08 2022

Tijd

All Day

Locatie

Paris Nord Villepinte Exhibition Centre
Parijs
Categorie