HortiContact 2022

HortiContact is de grootste vakbeurs voor de Nederlandse glastuinbouw, waar jij niet mag ontbreken. De trots van de Nederlandse tuinbouw. Ontmoet ruim 14.000 bezoekers én geïnteresseerde professionals uit andere landen. Een uitgelezen kans op je te presenteren aan een gericht vakpubliek uit de (inter)nationale tuinbouwwereld.

Trots zijn we! Op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen. Als vakbeurs ontvangen we de kanjers van de branche en zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daarbuiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier

Datum

mei 10 - 12 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Gorinchem
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO