IBC 2021

IBC is ’s werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologieshow. Zes vooraanstaande internationale organisaties zijn de eigenaren achter IBC, die zowel exposanten als bezoekers vertegenwoordigen.

Vorig jaar trok IBC meer dan 56.000 bezoekers uit 150 landen over de hele wereld, toonde meer dan 1.700 van ’s werelds belangrijkste technologieleveranciers en presenteerde een debatleidende conferentie.

IBC365 is een online communityplatform dat zakelijke kennis biedt voor de wereldwijde media-, entertainment- en technologie-industrie.

Het resultaat van uitgebreid onafhankelijk onderzoek, IBC365, werd geboren uit de wens voor meer IBC-gegenereerde branche-inzichten buiten de IBC Show, die de gemeenschap van meer dan 1.700 exposanten en 57.000 bezoekers met elkaar verbindt en het hele jaar door toegang biedt tot de schat aan kennis van IBC’s brede scala aan experts uit de industrie.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

sep 09 - 12 2022

Tijd

All Day

Locatie

RAI
Amsterdam
Categorie
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021