IDS 2021

IDS Keulen is de toonaangevende vakbeurs voor de tandheelkundige industrie. Het vindt eens in de twee jaar plaats en zet de toon voor alle gerelateerde sectoren.

Op
IDS Cologne worden producten met veel succes live tentoongesteld en gedemonstreerd. De tentoonstelling bestrijkt een breed spectrum – tandheelkundige boren en materialen, desinfectiemiddelen, reinigingsmiddelen, retentiehulpmiddelen en nog veel meer. Met meer dan 2.000 exposanten en 160.000 bezoekers uit de hele wereld is de beurs ongeëvenaard in de omvang van de aansluitingsmogelijkheden die zij biedt. De beursvloer is de perfecte plek om nieuwe contacten te leggen, omzet te genereren en te netwerken met leiders uit de industrie.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

sep 22 - 25 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Koelnmesse
Keulen Duitsland
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO