Inter Airport Europe 2021

Inter airport Europe  is ’s werelds toonaangevende luchthavenbeurs en bestrijkt alle gebieden van luchthaven gerelateerde technologie, apparatuur en diensten, allemaal op één plaats. Als onderdeel van het TERMINAL segment biedt de show oplossingen en apparatuur voor de bouw en exploitatie van terminalgebouwen, het architectonisch ontwerp, de uitrusting en de planningsfase van de luchthaven. Het DATA-segment omvat IT-systemen voor luchthavens, oplossingen voor gegevensbeheer, alsook gekoppelde systemen en IT-processen voor de afhandeling van passagiers, operaties en luchtverkeer. Het RAMP-segment omvat grondafhandeling, grondondersteunings apparatuur, de aanleg van start- en landingsbanen en installaties.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

nov 09 - 12 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Messe München
Duitsland
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO