InterClassics 2023

InterClassics Days of Elegance is een geheel nieuw auto-evenement dat je los moet zien van de jaarlijkse oldtimerbeurzen InterClassics Maastricht en InterClassics Brussels. InterClassics Days of Elegance vindt op 18 en 19 juni plaats op het landgoed van kasteel St. Gerlach in Valkenburg.

InterClassics Days of Elegance is een nieuw evenement waarbij tal van exclusieve klassieke auto’s in diverse categorieën beoordeeld worden door een jury tijdens een waar concours d’élégance. Daarnaast kunnen eigenaren van oldtimers en moderne supercars meedoen aan de Classic Rally & GT Rally die op zaterdag in Limburg en net over de grens van België en Duitsland gereden wordt. Daarnaast staat het evenement volgens de organisatie bol van de mooiste exclusieve lifestyle producten’. Je moet er naast nieuwe exclusieve auto’s ook klassiekers kunnen kopen. Je merkt het al, InterClassics Days of Elegance heeft meer dan InterClassics Maasstricht een hete aardappel in z’n keel. De organisatie hoopt er dan ook op termijn het meest luxueuze auto-event van Nederland van te kunnen maken.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 45 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

sep 08 - 10 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

MECC
Maastricht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO