Intertraffic 2022

Word onderdeel van Intertraffic Amsterdam. Verbind live en online met verkeers- en mobiliteitsprofessionals van meer dan 140 verschillende nationaliteiten in Amsterdam en over de grens.
Intertraffic Amsterdam is sinds 1972 het platform bij uitstek voor professionals om knowhow uit te wisselen, langdurige relaties op te bouwen en hoogwaardige leads te creëren.
Het biedt u een wereldwijde aanwezigheid waarvan u het hele jaar door kunt profiteren.

Intertraffic Amsterdam heeft in de afgelopen 46 jaar bewezen het primaire platform te zijn voor alle verkeerstechnologieprofessionals wereldwijd. Meer dan 900 exposanten uit meer dan 45 landen – met vrijwel de gehele top 50 wereldwijde concerns – bieden een uitgebreid overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit wordt ondersteund door conferenties, seminars en andere activiteiten. Intertraffic profiteert van een segmentatieconcept op de beursvloer, onderverdeeld in vijf hoofdthema’s.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

mrt 29 2022 - apr 01 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

RAI
Amsterdam
Categorie
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021