Invest 2023

Invest – de toonaangevende vakbeurs en congres voor financiën en financiële investeringen – is het grootste evenement in de Duitstalige wereld op het gebied van investeringsthema’s. Hier ontmoeten exposanten particuliere beleggers, bankadviseurs, vermogensbeheerders, brokers en dienstverleners uit de financiële wereld. De levendige marktplaats van de financiële beurs met talrijke exposanten in de hal en de Green Money Fair bieden informatieplatforms voor directe uitwisseling met vooraanstaande en bekende financiële experts. Tegelijkertijd vinden er spannende thema-evenementen plaats in het ICS.
Bezoek hier de website van Invest.
Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

mrt 17 - 18 2023

Tijd

All Day

Locatie

Messe Stuttgart
Duitsland
Categorie