ISM 2023

ISM is ’s werelds grootste vakbeurs voor snoep en snacks met het grootste aanbod van private label in snoep en snacks. Je kan hier de nieuwste innovaties ontdekken, netwerken met nieuwe contacten en nieuwe leveranciers ontmoeten.

In haar rol als toonaangevende internationale vakbeurs voor de snoep- en snacksindustrie, neemt de ISM actief deel aan deze marktevenementen, waardoor de focus in het komende jaar meer verschuift naar belangrijke inhoud en discussies rond deze uitdagingen met als hoofdthema “ISM – Aanmoedigen. Inschakelen. Excite!”

Het biedt u impulsen, innovaties, spannende netwerken, exposanten van topklasse en deskundige bezoekers in een wereldwijd unieke combinatie.

Beleef internationale zoetigheden en snacks op de zoetwarenbeurs in Keulen.

Bezoek hier de website van ISM.

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

apr 23 - 25 2023

Tijd

All Day

Locatie

Koelnmesse
Keulen Duitsland
Categorie