METEC 2023

Het is een uniek concept dat zorgt voor unieke contacten: het internationale beurskwartet GIFA, METEC, THERMPROCESS en NEWCAST is hét platform voor meetings en business. Internationale kopers, gebruikers, experts en beslissers uit de metallurgie, warmtetechnologie en gieterij-industrie ontmoeten elkaar hier op vier evenementen, op hetzelfde moment én op dezelfde plaats.

Talrijke seminars en symposia, speciale tentoonstellingen en technologiefora, evenals internationale congressen en lezingenreeksen zijn een extra magneet voor professionals uit de industrie. 

Ervaar de “Bright world of metal” – METEC, de toonaangevende internationale metallurgische vakbeurs toont alle aspecten van toekomstgerichte innovaties.

Bezoek hier de website van Metec.

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

jun 12 - 16 2023

Tijd

All Day

Locatie

Messe Dusseldorf
Duitsland
Categorie