Motek 2021

Motek is ’s werelds toonaangevende evenement op het gebied van productie- en assemblageautomatisering, aanvoertechniek en materiaalstroom, stroomlijning door handlingtechnologie, en industriële handling. Als zodanig is Motek de enige vakbeurs die zich duidelijk richt op alle aspecten van machinebouw en automatisering en op de presentatie van complete procesketens. De consequente doelgroep gerichtheid is een van de geheimen van het succes van Motek. Tot de belangrijkste doelgroepen behoren de automobielindustrie, de machine- en apparatenbouw, de elektrotechnische en elektronica-industrie, de medische techniek en de zonne-energieproductie, maar ook metaal- en kunststofverwerkende bedrijven in het algemeen en hun toeleveranciers.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

okt 05 - 08 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Messe Stuttgart
Duitsland
Categorie
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021