Motek 2021

Motek is ’s werelds toonaangevende evenement op het gebied van productie- en assemblageautomatisering, aanvoertechniek en materiaalstroom, stroomlijning door handlingtechnologie, en industriële handling. Als zodanig is Motek de enige vakbeurs die zich duidelijk richt op alle aspecten van machinebouw en automatisering en op de presentatie van complete procesketens. De consequente doelgroep gerichtheid is een van de geheimen van het succes van Motek. Tot de belangrijkste doelgroepen behoren de automobielindustrie, de machine- en apparatenbouw, de elektrotechnische en elektronica-industrie, de medische techniek en de zonne-energieproductie, maar ook metaal- en kunststofverwerkende bedrijven in het algemeen en hun toeleveranciers.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

okt 05 - 08 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Messe Stuttgart
Duitsland
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO