Motek 2023

Motek – Intelligente verscheidenheid aan oplossingen op het gebied van productie- en montageautomatisering, invoertechnologie en materiaalstroom, rationalisatie door handlingtechnologie en industriële handling.

De internationale vakbeurs Motek is ’s werelds toonaangevende evenement op het gebied van productie- en assemblage-automatisering, invoertechnologie en materiaalstroom, rationalisatie door handlingtechnologie en industriële handling.

Dit maakt Motek de enige vakbeurs die zich duidelijk richt op alle aspecten van werktuigbouwkunde en automatisering en de presentatie van volledige procesketens. Consistente doelgroeporiëntatie is een van de geheimen van het succes van Motek.

De belangrijkste doelgroepen zijn de automobiel-, machine- en apparatenbouw, de elektro- en elektronica-industrie, medische technologie en zonneproductie, en metaal- en kunststofverwerkende bedrijven en hun toeleveranciers in het algemeen.

Bezoek hier de website van Motek

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

okt 10 - 13 2023

Tijd

All Day

Locatie

Messe Stuttgart
Duitsland
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO