Paperworld 2023

Messe Frankfurt Paperworld is een van ’s werelds grootste vakbeurzen voor de commerciële kantoor- en kantoorartikelenindustrie, met de nadruk op papier, schoolbenodigdheden en schrijfwaren. De International Consumer Goods Show vindt plaats in Frankfurt am Main van 4 februari tot en met 7 februari 2023.

Paperworld – Messe Frankfurt is ’s werelds belangrijkste beurs voor de internationale kantoor- en schrijfwarenbranche om zaken te doen. Producten met betrekking tot kantoorartikelen, schrijfwaren en kantoorbenodigdheden zijn op Paperworld Messe Frankfurt 2023 verdeeld over twee onafhankelijke podia: trends in kantoorartikelen en fantasierijke kantoorbenodigdheden. Terwijl stationery trends zich zal richten op papier en papierwaren, zal Visionary Office zich richten op commerciële kantoorbenodigdheden.

Bezoek hier de website van Paperworld.

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

feb 03 - 07 2023

Tijd

All Day

Locatie

Messe Frankfurt
Duitsland
Categorie