Plastics Recycling Show Europe 2023

De Plastics Recycling Show Europe is DE speciale tentoonstelling, conferentie en prijzen voor plasticrecycling op het vasteland van Europa.

De grootste namen op het gebied van gerecyclede materialen, recyclingmachines en -services zullen te zien zijn en de nieuwste innovaties uit de branche tonen. De gratis conferentie met belangrijke figuren uit de industrie zal ingaan op de nieuwste kansen en uitdagingen waarmee de kunststofrecyclingindustrie in Europa wordt geconfronteerd.

Het evenement omvat de toeleveringsketen van ontwerp voor grondstoffen, ontwerp voor recycling, inzameling, sortering en recycling van industrieel, commercieel, agrarisch, post-consumer- en oceaanplastic tot het ontwerp van het gerecyclede polymeer en het verwerken ervan in nieuwe producten en toepassingen.

Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 45  jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

mei 10 - 11 2024

More Info

Contact met Eldee

Locatie

RAI
Amsterdam
Categorie
Contact met Eldee

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO