PLMA 2023

Al meer dan 35 jaar brengt PLMA’s “World of Private Label” detailhandelaren, groothandelaren en andere private label professionals samen met fabrikanten om hen te helpen nieuwe producten te vinden, nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën te ontdekken die hun private label programma’s zullen helpen slagen en groeien.

De PLMA-seminars voorafgaand aan de show bieden het laatste marktonderzoek en er is ook de Idea Supermarket, met displays van huismerkproducten en verpakkingen van retailers uit de hele wereld. Daarnaast worden op de beurs de International Salute to Excellence Awards uitgereikt, waarmee detailhandelaren erkenning krijgen voor innovatie in hun huismerkproducten en -verpakkingen.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 45 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

mei 23 2022 - jun 24 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

RAI
Amsterdam
Categorie
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021