Prolight + Sound 2022

Prolight + Sound biedt een breed spectrum van licht en geluid, via theater en toneel, tot AV-systeemintegratie, display- en mediatechnologie.
Prolight + Sound: de naam staat voor de nieuwste technologische oplossingen en best practices, die geweldige ervaringen genereren voor bezoekers en zorgen voor het succes van audiovisuele producties.

Professioneel – de beste leads voor jou!
Met uitgebreide marketingmaatregelen bereiken we direct de besluitvormers in de branche, zoals locatie-exploitanten, managers van bedrijfsevenementen in bedrijven en bureaus, interieurarchitecten, podiumontwerpers, studio-exploitanten en systeemintegrators. Prolight + Sound is duidelijk gepositioneerd als dé beurs voor vakbezoekers en legt de focus op een uitwisseling van ideeën en informatie tussen professionals. Jaarlijks bezoeken meer dan 10.000 nieuwe bezoekers de beurs, zodat u verzekerd bent van een continue aanvoer van nieuwe, hoogwaardige contacten.

Internationaal – bij de poort naar de wereld!
Bij Prolight + Sound maak je je presentatie in het hart van Europa. Vanaf de luchthaven van Frankfurt is het slechts 20 minuten naar het expositiecentrum. En er is keuze uit meer dan 10.000 hotelkamers op loopafstand.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

apr 26 - 29 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Messe Frankfurt
Duitsland
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO