Seafood Expo Global 2023

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global is de wereldwijde marktplaats voor vis, schaal- en schelpdieren, die professionals uit de industrie en kopers uit alle hoeken van de toeleveringsketen en de wereld bedient. Als u vis koopt voor uw bedrijf, mag u dit evenement gewoon niet missen. Toegang tot de wereld van leveranciers, producten en diensten van zeevruchten

Geen enkele andere bron kan kopers van zeevruchten de inkoopmogelijkheden en toegang bieden die te vinden zijn op Seafood Expo Global/Seafood Processing Global. Op slechts één locatie, verspreid over negen hallen, komen professionals zoals u oog in oog te staan ​​met exposerende leveranciers uit 77 landen*. Met bijna elk type visproduct, uitrusting en service binnen handbereik, bent u uitgerust om de beste aankoopbeslissingen te nemen voor uw bedrijf en klanten.

Bezoek hier de website van Seafood.

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

apr 25 - 27 2023

Tijd

All Day

Locatie

Barcelona, Spanje
Categorie