Sign & Print Expo 2022

Sign & Print Expo 2022 is hét event waar toekomstige innovaties en trends worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers is vertegenwoordigd met software, machines, materialen, inkt en afwerkingen.

Sign & Print Expo is met zijn grootte een ware broedplaats voor innovaties, kennisoverdracht en netwerken. Het is dé ontmoetingsplek voor de sign & print industrie.
Uit gesprekken met bezoekers van eerdere edities is gebleken dat bezoekers naar Sign & Print Expo komen met gerichte vragen over dagelijkse problematiek in de industrie.
Daarnaast zijn zij op zoek zijn naar innovaties, trends & ontwikkelingen van nu en komen graag in contact met nieuwe leveranciers.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

mrt 20 - 22 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Gorinchem
Categorie