Sign2com 2021

Inspiratie door innovatie. De beste ideeën hangen in de lucht op SIGN2COM. Niet alleen het aanbod, maar ook de beursvloer zélf straalt een verfrissende originaliteit uit met een uitgelezen groep exposanten die telkens een bepaalde toepassing tastbaar maakt. Een sprankelende geest, daar gaan we voor.

Onthouden door te beleven.SIGN2COM is een totaalgebeuren. Een signfestival, zeg maar. U ziet, hoort, voelt de toekomst. De vibes zitten goed, kortom. SIGN2COM vertelt een verhaal en wijst u de weg. In elke hoek valt er wel iets te beleven: de jongste visuele snufjes, een seminar, een animatie, een interessante ontmoeting … SIGN2COM is een belevenis die lang blijft hangen, zo veel is zeker. En dat is nu precies het verschil met andere vakbeurzen.


Staat u binnenkort op de Beurs?
Zoekt u een partner in standbouw? ELDEE Expo & Interior Experts regelt uw Beursdeelname van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Creatief & verrassend standdesign. Expo Experts met ruim 42 jaar ervaring.

Bespreek uw wensen met ons. Bel ons voor een afspraak op 0345 – 585 600 mail naar eldee@eldee.com of vertel ons over uw project via ons contactformulier.

Datum

sep 19 - 21 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Kortrijk Expo
Kortrijk België
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO