The Hair X-perience 2023

The Hair X-perience is hét enige en complete vakevent voor de kappersbranche in Nederland. In twee dagen tijd ontmoet je meer dan 3.500 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Tijdens het evenement ontdekken bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen, nieuwe technieken en krijgen ze handvatten om hun salon ‘future proof’ te maken.

The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

ONTMOETINGSPLEK

The Hair X-perience brengt jaarlijks leveranciers, fabrikanten en groothandels  in contact met meer dan 3.500 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

ALLES-IN-ÉÉN PLATFORM

Met een gevarieerde beursvloer en programma dat ingaat op de wensen en behoeften van kappers, trekt de beurs bezoekers uit heel Nederland. Zij komen naar de beurs om trends en ontwikkelingen te zien en om zich te oriënteren  op producten en diensten.

EEN PODIUM

De beursvloer biedt ongekende mogelijkheden om jouw producten te laten zien aan het grote publiek.  Ook de demo’s, Look & Learns, shows en lezingen zijn een unieke kans om kappers kennis te laten met jouw dienst, merk of product.

Bezoek hier de website van The Hair X-perience.

Dé blikvanger van de beurs? Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt!

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten? We brengen het binnen een uur in kaart.

Zo werkt het: Wij nemen al uw standbouwzaken uit handen. Advies, ontwerp, oplevering en nazorg. Van uw doelen scherp krijgen tot de spullen in uw Goodiebag. Een totaalaanpak, strak gepland en netjes binnen budget. We komen graag langs om u meer te vertellen.

Bel ons op 0345 – 585 600 of Laat een bericht achter op ons contactformulier

Vraag meteen een offerte aan. Vrijblijvend en helder.

Standbouw die aanzet tot actie, Eldee zorgt ervoor!

Datum

jun 11 - 12 2023
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Gorinchem
Categorie

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO