a

Alles vertellen zonder een woord te gebruiken?

Liever opvallen dan opvullen?

Wanneer woorden zo overbodig zijn dat uw mond ervan openvalt. Wanneer raak ook echt K.O. betekent. Snoeihard overdonderen of subtiel smelten. Eldee prikkelt, want Eldee snapt u. En dan kan het eigenlijk niet meer misgaan. Fratsen, poespas, de hele mikmak. Wij maken van uw stand het paradepaardje van de beurs. Een stand is namelijk meer dan vier wanden. Een stand is een totaalbeleving waar alles klopt. Kom binnen. Geen tijd te verliezen? Neem meteen contact op!

Zo werkt het:

Stap 1: Maak een afspraak

Klik hieronder op de “plan brainstorm” en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een Kickoff die ca. 1 uur in beslag zal nemen.

Stap 2: Kickoff @ Eldee Red Room

We nodigen u en uw beursteam uit in de ‘Eldee Red Room’ voor een kickoff en brainstormsessie. Samen zorgen we dat de juiste mensen aan tafel komen om te ontdekken wat jullie eisen en wensen zijn.

Stap 3: Creatie

Na de kickoff gaat het ontwerpteam aan de slag met het concept en standontwerp. Overtuigen, inspireren, onderscheiden … uw insteek is de houvast die wij gebruiken om een indrukwekkende spin aan uw stand te geven.

Stap 4: Conceptpresentatie @ ELDEE Red Room

Op de afgesproken datum presenteren we u het standontwerp inclusief de begroting. Al uw wensen op een presenteerblaadje: een uitgewerkt beursconcept, geserveerd met een overzichtelijk kostenplaatje.

Stap 5: Wijzigingen doorvoeren

We polsen jullie reacties en feedback. Eventuele wijzigingen op het standontwerp voeren we kort na de afspraak gelijk door.

Stap 6: Voorstel voor ontwerp en begroting

Vervolgens ontvangen jullie per mail de aanpassingen, inclusief sluitende begroting. Telefonisch spreken we samen alles door zodat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Plan kickoff

Sit back & relax (Stap 7)
Hebben we een go? Dan delen we hier een dikke high five uit en zeggen we: klap de strandstoel maar uit. Stress uit. Relax aan. Wij regelen alles: beurswanden, goodiebags, logistiek. Gewoon alles.

Bedenktijd nodig?
Snappen we heel goed, knopen doorhakken gaat in goed overleg.

Eldee Expo Experts

T +31 (0)345 – 585 600
eldee@eldee.com

Parkweg 43
4153 XL BEESD
Nederland

ING Bank IBAN: NL69 INGB 0654 5267 45
Rabobank IBAN: NL50 RABO 0115 1368 94

Kamer van Koophandel nummer: 110.63655
BTW number: 8151.80.615.B01

Bel voor een afspraak

 

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen