a

Vakbeurs Kunstoffen 2020

De vakbeurs Kunststoffen 2020 wordt verplaatst van september naar 2 en 3 december 2020. Mikrocentrum heeft hiertoe besloten om het welzijn van alle betrokkenen en het succes van het evenement zo goed mogelijk te borgen.

Het welzijn van bezoekers, exposanten en alle andere betrokkenen heeft de hoogste prioriteit voor Mikrocentrum. Mede op basis van diverse contacten met betrokkenen en de berichtgevingen vanuit de overheid rondom het coronavirus, verwachten we dat er geen grote vakbeurzen plaatsvinden tot aan 1 september 2020 en dat alles daarna weer langzaam op gang zal komen. We verwachten dat de vakbeurs Kunststoffen weliswaar gehouden had kunnen worden op de eerder in september geplande data maar dat er in die periode toch nog enige aarzeling zal zijn rondom het bezoeken van vakbeurzen. We verwachten tevens dat de situatie begin december, over 7 maanden, een stuk gunstiger zal zijn.” Aldus Tom Wessels, namens Team Kunststoffen.

Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in het lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd.

Klik hier voor meer informatie over de beurs.

 

2 dec 2020 — 3 dec 2021
13:00 — 20:00 (8791h)

Utrecht

Instructor

Voeg toe

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen