a

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eldee Expo Experts heeft de overtuiging dat een bedrijf alleen bestaansrecht heeft als het oprecht wilt bijdragen aan de maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan People, Planet en Profit. In algemene zin wordt onder de noemer duurzaamheid verstaan; het minimaliseren van de ‘ecologische footprint’. 🍃

Voor ons, als wereldwijde dienstverlener in de standbouwbranche betekent dit dat wij op een zo efficiënt mogelijke wijze ondernemen met respect voor mens en milieu. We streven ernaar om zowel in onze producten als dienstverlening steeds duurzamer te worden. Dit betekent dat wij continue bewuste keuzes maken voor wat betreft materialen en leveranciers.

Voor ons bedrijf heeft dat impact op de gehele bedrijfsuitvoering.

  • Als eerste zorgen we voor ‘awareness’ op dit terrein bij alle medewerkers;
  • De implementatie van ‘duurzaam handelen’ vindt plaats op elke discipline in ons werk. Denk aan logistiek, energie in kantoren en werkplaats, materiaalgebruik, afval scheiding en zo verder.
  • Het betekent ook dat we kijken naar het welzijn van de medewerkers, een veilige werkomgeving, de manier waarop we (onze winst) investeren en de goede doelen die we sponsoren.

Natuurlijk is eenieder zich bewust dat hij of zij de wereld niet van de ondergang redt door zorgvuldig om te gaan met energie en materiaal. Maar het motto is “alle beetjes helpen!”.

Beursstands zijn door goed materiaalgebruik en hergebruik redelijk duurzaam. Het blijft altijd een zoektocht naar de balans tussen het duurzame optimum en het streven van de klant naar Exposure door uniciteit.

In de standbouw vraagt men veelal om een houtbouw beursstands, aangezien hier over het algemeen meer creativiteit aan meegegeven kan worden. Echter doen wij er alles aan om ook dit een duurzaam karakter te geven door onderdelen te recyclen voor andere projecten.

Soms vragen onze klanten om duidelijk en zichtbaar duurzame materialen te gebruiken. Dat kan duurzaam ‘gekweekt’ hout zijn (FSC) of aluminium dat lichtgewicht is (transport) en vaak kan worden gebruikt (trussen en aluminium standsystemen).

Bij houtbouw wordt vrijwel alles aangeboden in huur waardoor er minder nieuwe productie nodig is. Een andere maatregel is dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van LED-verlichting. Tevens bieden wij een zeer milieuvriendelijke oplossing, namelijk een modulaire beursstand. Dit type stand kan jaren worden gebruikt op diverse locaties en in diverse afmetingen.

Tip: lees ook onze blog over circulaire standbouw

 

Bent u benieuwd hoe uw duurzame beursstand gerealiseerd kan worden?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eldee Expo Experts

T +31 (0)345 – 585 600
eldee@eldee.com

Parkweg 43
4153 XL BEESD
Nederland

ING Bank IBAN: NL69 INGB 0654 5267 45
Rabobank IBAN: NL50 RABO 0115 1368 94

Kamer van Koophandel nummer: 110.63655
BTW number: 8151.80.615.B01

Bel voor een afspraak

 

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen