Eerst zien

dan geloven?

CHECK

Beursconcept op no cure no pay basis?

Eldee realiseert het verschil tussen opgaan in de massa en het pronkstuk van de beurs zijn. Praatjes vullen nu eenmaal geen gaatjes, zodoende laten wij graag eerst zien wat we voor u kunnen betekenen. Dan bepaalt u of we onze ideeën ook daadwerkelijk mogen uitvoeren. Geen tijd te verliezen? Neem meteen contact op!

Zo werkt het:

imac-front

Stap 1: Maak een afspraak

Klik hieronder op de “plan brainstorm” en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een Kickoff die ca. 1 uur in beslag zal nemen.

Stap 2: Kickoff @Eldee

We nodigen u en uw beursteam uit in de ‘Eldee Red Room’ voo reen kickoff en brainstormsessie. Samen zorgen we dat de juiste mensen aan tafel komen om te ontdekken wat jullie eisen en wensen zijn.

Stap 3: Creatie

Na de kickoff gaat het ontwerpteam aan de slag met het concept en standontwerp. Overtuigen, inspireren, onderscheiden… uw insteek is de houvast die wij gebruiken om een indrukwekkende spin aan uw stand te geven.

Stap 4: Conceptpresentatie

Op de afgesproken datum presenteren we u het standontwerp inclusief de begroting. Al uw wensen op een presenteerblaadje: een uitgewerkt beursconcept, geserveerd met een overzichtelijk kostenplaatje.

Stap 5: Wijzigingen doorvoeren

We polsen jullie reacties en feedback. Eventuele wijzigingen op het standontwerp voeren we kort na de afspraak gelijk door.

Stap 6: Voorstel voor ontwerp en begroting

Vervolgens ontvangen jullie per mail de aanpassingen, inclusief sluitende begroting. Telefonisch spreken we samen alles door zodat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Plan kickoff

Sit back & relax (Stap 7)

Hebben we een go? Dan delen we hier een dikke high five uit en zeggen we klap de strandstoel maar uit. Stress uit Relax aan. Wij regelen alles: beurswanden, goodiebags, logistiek. Gewoon alles.

Bedenktijd nodig?

Snappen we heel goed, knopen doorhakken gaat in goed overleg.

Toch liever

een ander kleurtje?

Dus, waar wacht je op?

Niks te verliezen, toch? Bel 012-234568 en vraag naar Caroline Drost. Liever mailen? Stuur je bericht naar kickoff@eldee.nl

Liever gebeld worden?

Kan ook! Laat je telefoonnummer achter en we bellen je z.s.m.

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO