a

Eldee Hotspot

Blog

Eldee &
Fruitmasters
Eldee &
Fruitmasters

Waar vindt u de hotste spot op uw beurs?

7 tips om van uw stand een publiekstrekker te maken.

De aller-aller-aller-belangrijkste tip die wij kunnen geven wanneer u aan een beurs meedoet: kies de hotspot! Maar hoe vindt u die in vredesnaam? Wij voorzien u graag van een paar aandachtspuntjes die nog wel eens het verschil kunnen maken tussen mondjesmaat wat publiek ontvangen en volle bak ambiance.

Blog

Snelheid

Houd de beursagenda goed in de gaten. Heel simpel: des te eerder u zich aanmeldt voor een beurs, des te ruimer het aanbod van beschikbare plaatsen.

Handig: houd er rekening mee dat de ene plek geschikt is voor een ronde stand, de andere voor een rechte en weer een andere voor een hoekstand. Eldee helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Looproute

Bestudeer de looproute van de beurs alsof u weer aan het blokken bent voor uw eindexamens. Als alle wegen naar Rome leiden, zorg dan potdorie dat u een onmisbare schakel in de route naar het Colosseum bent.

Slim: krijg de plattegrond van de beurs in handen. En zo snel mogelijk.

Rookworst

Vindt u het niet erg om in de geur van rookworsten of patatjes te werken? Dan kan vlakbij een cateringspot een hele goede plek zijn. Het is er druk en mensen blijven altijd even plakken.

Leuk: deel servetjes uit met uw logo. Het is weer een contactmoment en met een slim haakje kunt u bij de bezoeker een lach om het gezicht toveren

Lekker: een gratis drankje bij het eten. Kopje koffie of flesje bronwater aanbieden?

Concurrentie

Zoek uit waar uw concurrenten staan. Eens: altijd uitgaan van eigen kracht, toch kan het best helpen om in te spelen op hun aanbod en net even wat verrassender uit de hoek te komen.

Tip: u weet wat uw concurrenten beloven en uitdelen. Vraag Eldee hoe we u dit kunt overtreffen.

Lezingen

Op een beurs worden vaak ook lezingen gehouden en workshops gegeven. Ook weer een ideale buurman. Bedenk al die mensen die zich een kwartier voor aanvang verzamelen recht voor uw stand.

Tip: zorg dat u weet wat de lezing inhoudt, woon indien mogelijk de eerste bij zodat u een handig haakje hebt om een gesprek aan te knopen.

Attractie

Op veel beurzen worden naast stands ook extra attracties geplaatst. Dit zijn blikvangers die door de organisatie zijn geboekt om de beurs net even wat extra te geven. Als uw stand vlakbij zo’n attractie staat, profiteert u lekker mee van de drukte.

Tip: vraag de organisatie of en welke attracties er zijn en minstens zo belangrijk, waar ze staan.

Ademruimte

Elke vierkante meter op een beurs is kostbaar. Dat hoeven we u niet te vertellen. Toch zijn er altijd een paar standplekken die wat meer ruimte hebben, bijvoorbeeld voor een splitsing van de looproute of door verbreding van de paden. Dat geeft minder ruis en meer focus op uw stand.

Leuk: de bezoekers zijn vaak ook wat overdonderd door de drukte, maak van uw stand een moment van onthaasten, laat ze even zitten en biedt ze wat te drinken aan.

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen in een standontwerp gieten?

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen