a

Het luxe ultieme vakantiegevoel in eigen tuin creëren? 

Blog

Het luxe ultieme vakantiegevoel in eigen tuin creëren?

OUTDOOR LIVING

Het luxe ultieme vakantiegevoel in eigen tuin creëren?  Dit is nu mogelijk dankzij de nieuwste outdoor living collectie van Aluvision. Een Outdoor living unit is een complete setting van vloer tot plafond. Voeg bij een Box unit een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Op jezelf of met vrienden en familie. Hoe? Dat lees je hier!

Blog

MODULAIRE LUXE BUITENUNITS

Een collectie modulaire buitenpergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Het is dé ultieme outdoor structuur voor elke woning, horeca of andere commerciële buitenomgeving.

Box unit

PRACHTIGE STYLING

Creëer jouw unieke, persoonlijke buitenbeleving met onze modulaire, architecturale elementen, gebaseerd op design, kwaliteit en efficiëntie. De Outdoor Living collectie biedt deze mogelijkheden. Het Puro-assortiment bestaat uit twee soorten modulaire aluminium buitenunits: de Bay collectie kan vrijstaand gebruikt worden unit of als pergola aan de muur. Er is een breed aanbod van opties om de zijkanten en luifel te sluiten. The Box collectie bevat vrijstaande constructies die kunnen worden afgewerkt met een vloer naar keuze. Beide collecties zijn modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat deze verschillende opties en afwerkingen bieden waarmee u deze units kunt aanpassen op talloze manieren.

GEEF EEN EXTRA TOUCH AAN JE OUTDOOR UNIT MET DE LEDLINE

De geïntegreerde Ledline zorgt voor gemoedelijk licht tijdens de avond. Creëer schaduw en comfort met de verticale lamellen. De unit kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden en je kan er een vloer naar keuze aan toevoegen.

Houten lamellen

COMBINEER ALUMINIUM MET HOUT VOOR EEN GEZELLIG UITSTRALING

Ga voor een compactere en knusse uitstraling met een combinatie van aluminium en lamellenkaders met hout. Het halfopen plafond met aluminium lamellenkaders filtert het zonlicht.

CREEER EEN VAKANTIESFEER< VOEG EEN ZONNESCHERM TOE DAT ZORGT VOOR DE NODIGE SCHADUW

Een manueel te bedienen harmonicascherm zorgt voor welgekomen schaduw op zonnige dagen. Kies voor een open of gesloten plafond. Ga voor een minimalistische uitstraling met witte aluminium lamellen. De unit kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden en maakt het mogelijk om een vloer naar keuze toe te voegen

GEZELLIGE HOEKEN MET HOUTEN LAMELLEN

Een mix van wit aluminium en houten of witte lamellen zorgt voor een open uitstraling. Het halfopen plafond van aluminium lamellen filtert het zonlicht op warme dagen.

Maak nu je tuindroom waar en zorg ook voor een heerlijk luxe vakantiegevoel in eigen tuin.

MEER INFORMATIE?

Meer informatie over onze  Aluvision Outdoor Living Lijn ?

Vraag hier aan