a

Interieur Onze standbouwers geven een creatieve draai aan uw interieur

Interieurbouw

Uw interieur laten bouwen door een standbouwer, het gebeurt steeds vaker. Dat is u eenmaal stukken praktischer dan bijvoorbeeld een grootschalige renovatie. Bedenk alleen al hoeveel tijd dat gaat kosten. En laat nu een van de specialiteiten van een standbouwer zijn om binnen een handomdraai complete ruimtes in te richten. Bedenk hoe eindeloos creatief u kunt zijn door allerlei speelse, of juist karakteristieke componenten aan te brengen in uw ruimte. In zekere zin brengen we de elementen van een stand in uw winkel, kantoor of restaurant.

Soms is een nieuwe jas genoeg

Als u alles vanaf de basis vernieuwd kost dat veel geld en tijd. Toegegeven het wordt ongetwijfeld prachtig. Maar is het duurzaam? Niets is tijdloos, maar met interieurbouw van Eldee gaat u steeds weer met uw tijd mee. Vernieuwen gebeurt in een handomdraai.

Werk aan de winkel

Ook voor uw kantoor- of werkruimte heeft Eldee verschillende ideeën. Zo zijn glaswanden, scheidingswanden of paneelwanden de ideale manier om uw ruimte op de juiste manier in te delen. Zo creëert u privacy, vermindert u geluidsoverlast en heeft u extra presentatiewanden.
Bovendien is ons maatwerk meubilair geschikt als permanente oplossing in de 1,5 meter maatschappij. Veilig werken in ‘het nieuwe normaal’.

Bekijk Case Showroom Metaglas

Een gestileerde stand vertegenwoordigt uw organisatie in een oogopslag. Het komt regelmatig voor dat Eldee kantoorruimtes, horeca en winkels een nieuwe look geeft. Kijk hier wat we zoal voor u kunnen doen.

 

Bekijk Case

Metaglas

Van ruwe schets tot compleet verhaal

Als we u de oren van het hoofd hebben gevraagd, sluiten we onszelf op met een flip-over, tekenpapier, een bak stiften en een grote kan koffie. We bedenken hoe we de ruimte het juiste karakter kunnen geven, uiteraard binnen de kaders van het afgestemde budget. Na een paar uur is er witte rook en kunnen we onze ingevingen tot in het kleinste detail uitwerken in de computer. Wat volgt: een 3d-ontwerp waarin u de ruimte hoogstwaarschijnlijk niet meer herkent, maar die wel helemaal als thuis aanvoelt.
Dan is het aan u. Go for it.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen
in een standontwerp gieten?

 

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen