a

Interieur Ontwerp & realisatie van uw zakelijke interieur volledig voor u verzorgd

Maatwerk interieurbouw.

Een ruimte goed inrichten, dat is wat we doen. Niet alleen mooi, maar met name functioneel. Nadenken over wat mensen doen, hoe ze dat doen. Daar bedenken we de passende vormen en routing bij. Of dat nou voor een Showroom is, waar honderden bezoekers zich prettig moeten voelen en willen kopen. Of een Zakelijke kantoor inrichting waar de medewerkers rustig en praktisch aan hun goede resultaten kunnen werken. Bij Eldee weten we hoe dat moet.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen ? Neem dan contact met ons op. We gaan graag aan de slag !

Soms is een nieuwe jas genoeg

Kan uw interieur een flinke boost gebruiken, of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Dan hebben we een goede tip! Neem contact met ons op. Met een hoed vol slimme disciplines, een frisse blik en een stevige dosis creativiteit geven we uw kantoor, horecagelegenheid of woning een nieuw leven.

Showroom, Kantoor, Winkel of Receptie balie. We zorgen ervoor.

Wij zijn je Partner op het gebied van interieur ontwerp, het produceren en plaatsen van hoogwaardige interieurs en maatwerk meubilair voor showrooms, kantoren, vergaderruimtes, winkel inrichtingen, en alle andere zakelijke bedrijfsruimtes die je kunt bedenken. Wij zorgen ervoor.

Bekijk Case Showroom Metaglas

Een gestileerde stand vertegenwoordigt uw organisatie in een oogopslag. Het komt regelmatig voor dat Eldee kantoorruimtes, horeca en winkels een nieuwe look geeft. Kijk hier wat we zoal voor u kunnen doen.

 

Bekijk Case

Showroom Metaglas

Hoe gaan we te werk.

We komen bij je langs en gaan naar de locatie waar het moet gebeuren. We nemen dan alle ins & outs door, praktische zaken maar ook wensen voor kleuren en stijlen en natuurlijk het budget. Met dat pakket van wensen en eisen gaan we aan de slag.

Onze ontwerpers werken alles tot in de puntjes uit. Binnen 2 weken na ons eerste gesprek (een beetje afhankelijk van hoe groot het project is) presenteren we ons eerste ontwerp en budget voorstel.

Vaak maken we meerdere voorstellen. Waar nodig wordt het ontwerp vervolgens naar wens aangepast. We maken een hele heldere planning voor productie en plaatsing en zorgen altijd dat we deze halen.

Alles in overleg. In onze werkplaats kun je natuurlijk altijd tussentijds even komen kijken ! Neem hier een kijkje achter de schermen, deze toppers werken aan uw project.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Professioneel interieur

Uw interieur draagt mede bij aan de uitstraling van uw bedrijf en daarom is het van groot belang dat deze er goed uit ziet.
Benieuwd hoe we uw specifieke wensen in een ontwerp gieten?

 

Maak een afspraak