Commerciëledisplays

Ontwerp & realisatie van uw zakelijke interieur volledig voor u verzorgd

Commercieel en Hygiënisch

Hoe creëert u een veilige werkomgeving voor uw werknemers en klanten? Mensen vinden het soms lastig in te schatten hoeveel afstand zij moeten houden. Om hierbij te helpen biedt Eldee producten die u binnen uw winkel of bedrijf op verschillende manieren kunt toepassen om de 1,5 meter afstand te communiceren en uw personeel te beschermen.

Van ontwerp tot

prachtig interieur

Als we uw locatie hebben bekeken en uw wensen zijn uitgebreid besproken, sluiten we onszelf op met een flip-over, tekenpapier, een bak stiften en een grote kan koffie. We bedenken hoe we de ruimte het juiste karakter kunnen geven, uiteraard binnen de kaders van het afgestemde budget. Na brainstorm kunnen we onze ingevingen tot in het kleinste detail uitwerken in de computer. Wat volgt: een 3D-ontwerp waarin u de ruimte hoogstwaarschijnlijk niet meer herkent, maar die wel helemaal als thuis aanvoelt.
Dan is het aan u. Go for it.

Van idee tot proefmodel en volledige productie

Een van onze projectmanagers verdiept zich in uw product en bespreekt uw wensen. Ons designerteam bedenkt en creëert een uniek 3D ontwerp die uw verwachtingen overtreft. Na uw goedkeuring wordt de technische uitwerking gemaakt. Het gehele productieproces vindt plaats in de werkplaats in Tricht. Wij leveren zowel enkele displays als een gehele collectie, bijvoorbeeld voor winkelketens. Het is mogelijk om een proefmodel te produceren, alvorens een collectie tot stand komt.

ONZE PROJECTEN

INTERIEUR OP MAAT

Showroom Holland Haag

Showroom Holland Haag

MAATWERK

Wij realiseerden deze Showroomruimte voor Holland Haag, dé totaalleverancier op het gebied van luxe eigentijdse gordijnstoffen.

showroom design

showroom design

ZAKELIJK INTERIEUR

Ontwerp een showroom die onze producten laat stralen, dat was de wens van onze klant. “Een showroom waar onze particuliere klanten en zakelijke relaties een zo compleet mogelijk overzicht krijgen van de kozijnen

Metaglas Showroom

Metaglas Showroom

SHOWROOM

Uw showroom is vaak de locatie waar uw klant uw product kan zien, voelen, proeven of ervaren. Het is een unieke kans om persoonlijk in contact te komen met uw doelgroep.

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO