a

Van Dyck Commerciële Displays

Displays
POS

Displays geven u de mogelijkheid om producten op een originele manier te presenteren in uw interieur. Dit kan zowel op een scherm als met een fysieke display. Heeft u een flinke wensenlijst? U zegt het, wij regelen het. Enkel- en serieproductie, alles is mogelijk. Van rond of recht tot een ingefreesd logo of tekst. Al een kleur in gedachten? Niets is te gek. Daardoor wordt het helemaal te gek!

Commercieel en Hygiënisch

Hoe creëert u een veilige werkomgeving voor uw werknemers en klanten? Mensen vinden het soms lastig in te schatten hoeveel afstand zij moeten houden. Om hierbij te helpen biedt Eldee producten die u binnen uw winkel of bedrijf op verschillende manieren kunt toepassen om de 1,5 meter afstand te communiceren en uw personeel te beschermen.

Point of Sale (POS)

Eldee ontwerpt en vervaardigt allerlei soorten show- en verkoopdisplays van onder andere kunststof, hout of metaal. POS displays geven uw product de aandacht die het verdient. Of u nu een nieuw product lanceert, u zich wilt onderscheiden van de concurrent of puur de verkoop wilt stimuleren. Een POS display werkt! Past een standaard display niet bij uw product of bedrijf? En zoekt u echt iets om uw assortiment te presenteren? Dan bent u bij Eldee aan het juiste adres.

Bekijk een interieur case

Zoekt u meer dan alleen displays en heeft u een hele showroom, winkel of andere locatie in te richten? Kijk hier wat we zoal voor u kunnen doen.

 

Bekijk Case

Metaglas

Van idee tot proefmodel en volledige productie

Een van onze projectmanagers verdiept zich in uw product en bespreekt uw wensen. Ons designerteam bedenkt en creëert een uniek 3D ontwerp die uw verwachtingen overtreft. Na uw goedkeuring wordt de technische uitwerking gemaakt. Het gehele productieproces vindt plaats in de werkplaats in Tricht. Wij leveren zowel enkele displays als een gehele collectie, bijvoorbeeld voor winkelketens. Het is mogelijk om een proefmodel te produceren, alvorens een collectie tot stand komt.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen
in een display gieten?

 

Maak een afspraak