a

Kantoor-inrichting Creatieve draai aan uw interieur

Kantoor-
inrichting

Een kantoor(tuin) omtoveren tot een slimme, prettige en functionele werkomgeving, hoe doe je dat? De inrichting moet niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en ergonomisch. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit en een goede concentratie. Kiest u voor flexibele of vaste werkplekken? Welke stijl moet uw kantoor uitstralen? Speelt duurzaamheid een rol? Hoeveel tijd is er nodig voor een nieuwe inrichting? Dit zijn slechts een paar vragen waarin wij met u meedenken. Ons team adviseert en zorgt voor een passende en indien gewenst een volledige inrichting.

Maatwerk inrichting

Uw bedrijf heeft een eigen uitstraling, identiteit, mensen met verschillende persoonlijkheden en een specifieke doelgroep. Als iemand uw kantoor binnenloopt, dan wilt u dat die eerste indruk klopt. Bij Eldee zijn wij van overtuigd dat je met maatwerk dé uitstraling kunt realiseren die past bij het bedrijf. Van een ontvangstbalie tot de werkplekken op zich. Op basis van de briefing en een grondige scan, ontwerpen we perfect werkbare werkplekken en creëren de beste indeling van de ruimte. We kijken hierbij naar diverse aspecten: productiviteit, sfeer, kabelmanagement, AV, meubilair, akoestische oplossingen, projectstoffering en ergonomie. Ons team bedenkt, ontwerpt, produceert en realiseert.

Van ontwerp tot kantoorinrichting

We bekijken de mogelijkheden van uw pand en hoe de ruimte zo efficiënt en praktisch mogelijk kan worden ingericht. Vervolgens werken wij het concept tot in het kleinste detail uit in een gespecificeerd voorstel. Wat volgt: 3D visuals die u precies laten zien hoe uw kantoorinrichting eruit komt te zien. Bent u op zoek naar een enkele of serieproductie maatwerk kantoormeubels? Ook dat is mogelijk.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Unieke interieuroplossing? Check

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden?

 

Maak een afspraak