a

Showroom-
inrichting
Ontwerp & realisatie van uw zakelijke interieur volledig voor u verzorgd

Showroom-
inrichting

Uw zakelijke interieur is het visitekaartje van uw bedrijf.
Wij zijn uw partner op het gebied van interieur ontwerp, het produceren en plaatsen van hoogwaardige interieurs en maatwerk meubilair voor showrooms, kantoren, vergaderruimtes, retail en andere zakelijke bedrijfsruimtes.

1. Een ontwerper en/of project manager komt bij u langs op locatie om uw wensen te inventariseren.
2. Binnen 2 weken volgt een eerste 3D ontwerp en gespecificeerde offerte. Levensechte visualisaties laten u zien hoe uw interieur eruit komt te zien.
3. Wanneer ons ontwerp en voorstel in uw smaak vallen, werken we samen een plan (voorzien van technische uitwerking en tijdspad) uit voor productie en plaatsing.

Soms is een nieuwe jas genoeg

Naast nieuwbouw kunt u ook bij ons terecht voor een make-over van uw bestaande interieur. Als u alles vanaf de basis vernieuwd is dat een hele investering. Het wordt ongetwijfeld prachtig. Maar soms is een nieuwe jas genoeg. Niets is tijdloos, maar met interieurbouw van Eldee gaat u steeds weer met uw tijd mee. Vernieuwen gebeurt in een handomdraai. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Werk aan de winkel

Of uw bedrijf nu producten verkoopt of diensten levert, uw bedrijfsruimte draagt bij aan een goede uitstraling. Het is de plek waar ideeën tot leven komen, nieuwe producten gelanceerd worden, waar u uw klanten en leveranciers ontmoet en het is bovendien het centrum van uw bedrijf.

Voor uw kantoor- of werkruimte heeft Eldee tevens verschillende interieuroplossingen. Zo zijn glaswanden, scheidingswanden of WorkPods de ideale manier om uw ruimte op de juiste manier in te delen. Zo creëert u privacy, vermindert u geluidsoverlast en heeft u extra presentatiewanden.
Bovendien is ons maatwerk meubilair geschikt als permanente oplossing in de 1,5 meter maatschappij. Veilig werken in ‘het nieuwe normaal’.

Bekijk Case Showroom Metaglas

Een gestileerde showroom vertegenwoordigt uw organisatie in een oogopslag. Eldee geeft kantoorruimtes, horeca en winkels een nieuwe interieurlook. Kijk hier wat we zoal voor u kunnen doen.

 

Bekijk Case

Metaglas

Van ontwerp tot prachtig interieur

Als we uw locatie hebben bekeken en uw wensen zijn uitgebreid besproken, sluiten we onszelf op met een flip-over, tekenpapier, een bak stiften en een grote kan koffie. We bedenken hoe we de ruimte het juiste karakter kunnen geven, uiteraard binnen de kaders van het afgestemde budget. Na brainstorm kunnen we onze ingevingen tot in het kleinste detail uitwerken in de computer. Wat volgt: een 3D-ontwerp waarin u de ruimte hoogstwaarschijnlijk niet meer herkent, maar die wel helemaal als thuis aanvoelt.
Dan is het aan u. Go for it.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Professioneel interieur

Uw interieur draagt mede bij aan de uitstraling van uw bedrijf en daarom is het van groot belang dat deze er goed uit ziet.
Benieuwd hoe we uw specifieke wensen in een ontwerp gieten?

 

Maak een afspraak