a

WorkPods Flexibel & functioneel

WORKPODS

Een WorkPod kan flexibel worden ingezet als handige werklocatie als er geen geschikte bestaande ruimte voor handen is. De WorkPods kunnen worden gebruikt als besloten communicatieruimtes, zakelijke vergaderruimtes.

U kunt uw klanten in een professionele setting ontmoeten, uw administratie bijwerken en vergaderen met collega’s. Goed om te weten: onze werkstations kunnen zowel op binnen- als buitenlocaties geplaatst worden. Bijvoorbeeld in grote ruimtes waar weinig tot geen privacy is. Zo kan er een vergaderruimte gecreëerd worden in een bedrijfshal.

Rustig telefoneren

Een telefooncel voor kantoorpanden, zodat u en uw collega's ongestoord gesprekken kunnen voeren. Een zakelijk telefoongesprek kan in alle rust plaatsvinden en vormt geen afleiding voor andere werknemers. Het moderne uiterlijk past in ieder interieur en is als vrijstaand object flexibel te (ver)plaatsen. Tip! U kunt de bel cel bijvoorbeeld plaatsen in uw (entree)hal, waardoor deze open ruimte een dubbele functionaliteit krijgt. Bovendien zien uw bezoekers direct de bedrijvigheid zonder last te ervaren van geluid.

Mogelijkheden WORKPODS

Onze WorkPods en belcellen zijn modulair, gemakkelijk te plaatsen, in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Wij inventariseren uw wensen en bekijken de locatie. Ons team gaat vervolgens aan de slag om een voorstel te maken. U kunt kiezen uit onze bestaande collectie en zelfs maatwerk is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Flexibele werkruimte? Check

Vraag naar de mogelijkheden,
we geven u graag advies op maat.

 

Maak een afspraak