a

Modulair kantoor Creatieve draai aan uw interieur

Kantoor-
oplossingen

Uw kantoor(tuin) omtoveren tot een slimme, prettige en functionele werkomgeving, het is eenvoudiger dan u denkt. Onze innovatieve, duurzame modulaire kantooroplossingen maken van uw kantoortuin in een handomdraai een aangename en functionele werkomgeving. Rustig en geconcentreerd samenwerken wordt een stuk eenvoudiger wanneer u beschikt over bijvoorbeeld een Bell-Cell, een vergaderruimte of break-out room. Binnen een handomdraai zorgen wij voor design, 3D visuals, productie en plaatsing. Door het modulaire basis design is op- en afschalen extra gemakkelijk en bovendien hebben onze producten een lange levensduur.

Modulair design

Nieuw in ons assortiment: de indoor collectie van Aluvision. Modulaire en architecturale units voor bedrijven, cowerkplekken of openbare ruimtes. Speel met kleuren en materialen. Richt elke ruimte creatief in – voor meer focus, een gevoel van privacy of simpelweg betere akoestiek. Kies voor houten panelen, glazen wanden of zelfs wieltjes voor meer flexibiliteit. Dankzij onze samenwerking met Aluvision kunnen wij alle denkbare kantooroplossingen en werkplekken realiseren.

Van ruwe schets tot compleet verhaal

Als we uw wensen hebben geïnventariseerd, starten onze designers met een brainstorm hoe we de ruimte het juiste karakter en functionaliteit kunnen geven, uiteraard binnen de kaders van het afgestemde budget. Vervolgens werken wij het concept tot in het kleinste detail uit in een gespecificeerd voorstel. Wat volgt: een 3D visual die aan uw verwachtingen voldoet en misschien wel overtreft. Go for it.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Unieke interieuroplossing? Check

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden?

 

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen