a
afscheidingswanden voor kantoor

Kantoortuin of flexplekken Covid proof maken mogelijk binnen 1 dag!

Blog

Kantoortuin of flexplekken Corona proof maken mogelijk binnen 1 dag!

Welk bedrijf heeft er tegenwoordig geen kantoortuin of flexplekken?

Zoals zoveel bedrijven zijn ook wij in de afgelopen jaren overgestapt naar de wel bekende kantoortuin en flexplekken in ons bedrijfspand. Nu we hier (bijna) allemaal aan gewend zijn komt de Corona crisis om de hoek kijken.

Blog

Ik zie alle ondernemers (zo ook mijn directrice) al denken: Hoe nu verder?

Na veel geld uitgegeven te hebben aan het omtoveren van de oude situatie naar de nieuwe kantoortuin of flexplekken kan alles weer op de schop!

Nu zijn wij van nature zelf een bedrijf wat denkt in oplossingen en hebben wij de beschikking over een groot creatief vermogen vanuit onze corebusiness het bouwen van complexe beursstands.

Wij als Eldee hebben dan ook al onze creatieve koppen bij elkaar gestoken om oplossingen te creëren waarmee met geringe uitgaven toch een Corona proof werkomgeving gecreëerd kan worden.

Hoe ziet dit er dan voor u uit vraagt u zich af?

Ook daar hebben wij een oplossing voor. Ons team van ervaren ontwerpers zal op basis van uw huidige kantoortuin of flexplekken 3d impressies en bewegende beelden maken waarin u duidelijk kan zien hoe jullie kantoor eruit komt te zien na de Corona metamorfose!

afscheidingswanden voor bureau

Installatie binnen 1 dag mogelijk!

Afhankelijk van de grootte van uw kantoor kunnen wij alle oplossingen binnen enkele dagen installeren. Wij denken dat het in sommige gevallen zelfs mogelijk is om binnen een dag klaar te zijn.

Hoe wij dit doen?

Ons team van ervaren bouwers is gewend om binnen enkele dagen volledige beursstands neer te zetten van soms meer dan 500m2. Een kantoortuin of flexplekken omtoveren naar ‘Corona proof’ is voor ons dus relatief een makkie!

Geïnteresseerd ?

Neem contact met mij op
en we gaan samen kijken hoe wij onze expertise binnen no-time in kunnen zetten
om jullie kantoortuin of flexplekken ‘150cm afstand-veilig’ te maken.

Maak een afspraak