Een virtuele showroom is 24/7 open

Interessante productinformatie & inspirerende content

door | feb 24, 2020 | Wist u dat?

Als u online om u heen kijkt komt u ze steeds vaker tegen, de Virtuele Showrooms. Het is ook helemaal niet gek dat in tijden als deze waarin live klantcontact even niet meer zo vanzelfsprekend is, deze handige tool regelmatig wordt ingezet. Inspiratie opdoen. Uitgebreide productinformatie verzamelen, lezen, bekijken en ervaren. Zomaar even wat zaken die te binnen schieten wanneer ik denk aan een Virtuele Showroom. Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten op dit ogenblik gemakkelijk kennis kunnen maken met al uw producten? Is een Virtuele showroom ook geschikt voor uw bedrijf?

Een Virtuele Showroom is behalve ontzettend informatief ook vernieuwend, een extra ervaring die u uw klant of potentiele klant biedt. Gewoon best nog opvallen en origineel.

De voordelen van een Virtuele Showroom en waarom je eigenlijk niet meer zonder kunt. Eldee zet alles mooi op een rijtje.

N

Tip 1

Een Virtuele Tour is toepasbaar voor veel branches, voor zowel commercieel gebruik als beurzen of onderwijsinstellingen.

N

Tip 2

Een Virtueel 360 graden presentatie is altijd toegankelijk. Uw klant kijkt waar en wanneer het schikt, hij kan als het ware comfortabel vanuit zijn luie stoel uw informatie bekijken. Uw showroom is 24/7 bereikbaar.

Illy
N

Tip 3

Een Virtual Showroom is nieuw en origineel, u kunt hier nog echt mee verrassen.

N

Tip 4

Met een Virtuele Tour spreekt u een groter publiek aan. U kunt uw merk introduceren bij een groter publiek, veel groter dan een fysieke ruimte kan bieden.

N

Tip 5

Interessante informatie en Inspirerende content, u toont films, brochures, muziek, gesproken tekst en linked met social media. Als dat niet inspirerend is.

N

Tip 6

De navigatie door een virtuele ruimte is eenvoudig, het werkt hetzelfde als Google Earth.

Hoe maken wij een Virtuele Showroom? De techniek.

Met onze 3D Camera maken wij op locatie 360 graden opnames van uw showroom of interieur. U geeft aan welke informatie u wilt tonen. De presentatie toont u in een online omgeving naar keuze.

We hebben drie verschillende pakketten samengesteld. Zo kiest u precies het pakket dat bij u past.

Op het lijf geschreven? Check.

Benieuwd hoe wij uw specifieke wensen in een standontwerp gieten?

Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021