a

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij komen graag naar u toe voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor te Beesd.

Klanttevredenheid

Het managen van klanttevredenheid maakt een integraal onderdeel uit van onze bedrijfsfilosofie waarin de wensen van onze opdrachtgevers en klanttevredenheid centraal staan. Naast klanttevredenheid zijn het leveren van constante kwaliteit en het streven naar voortdurende verbetering van onze bedrijfsprocessen essentiële uitgangspunten in onze dienstverlening. Het spreekt voor zich dat daarin de behandeling van klachten niet kan ontbreken en dat wij het aanmelden van klachten zo efficiënt mogelijk willen laten verlopen. In onze optiek van klanttevredenheid zien wij klachten en adequate behandeling ervan dan ook als een uitgelezen mogelijkheid om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Klachtenmanagement

Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent over de dienstverlening van Eldee Expo Experts B.V., raden wij u nadrukkelijk aan om uw klacht zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken. Dit vormt voor ons een directe gelegenheid om in te haken op klantgerichte verbetering van onze eigen organisatie. Wij verzoeken u om uw klacht zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven en daarbij aan te geven waar uw klacht specifiek betrekking op heeft.

Eldee Expo en Interior

T 0345-585600
eldee@eldee.com

Parkweg 43
4153 XL BEESD
Nederland

ING Bank IBAN: NL69 INGB 0654 5267 45
Rabobank IBAN: NL50 RABO 0115 1368 94

Kamer van Koophandel nummer: 110.63655
BTW number: 8151.80.615.B01

Bel voor een afspraak