Klanttevredenheid

Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij komen graag naar u toe voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor te Beesd.

Klanttevredenheid

Het managen van klanttevredenheid maakt een integraal onderdeel uit van onze bedrijfsfilosofie waarin de wensen van onze opdrachtgevers en klanttevredenheid centraal staan. Naast klanttevredenheid zijn het leveren van constante kwaliteit en het streven naar voortdurende verbetering van onze bedrijfsprocessen essentiële uitgangspunten in onze dienstverlening. Het spreekt voor zich dat daarin de behandeling van klachten niet kan ontbreken en dat wij het aanmelden van klachten zo efficiënt mogelijk willen laten verlopen. In onze optiek van klanttevredenheid zien wij klachten en adequate behandeling ervan dan ook als een uitgelezen mogelijkheid om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Klachtenmanagement

Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent over de dienstverlening van Eldee Expo Experts B.V., raden wij u nadrukkelijk aan om uw klacht zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken. Dit vormt voor ons een directe gelegenheid om in te haken op klantgerichte verbetering van onze eigen organisatie. Wij verzoeken u om uw klacht zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven en daarbij aan te geven waar uw klacht specifiek betrekking op heeft.

Bespreking team Eldee
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021