a
Virtuele showroom

Met een Virtuele Showroom ontdekken klanten je producten op afstand!

Blog

Met een Virtuele Showroom ontdekken klanten je producten op afstand!

“EEN VIRTUELE SHOWROOM IS 24/7 OPEN”

Als je online om je heen kijkt kom je ze steeds vaker tegen, de Virtuele Showrooms. Het is ook helemaal niet gek dat in tijden als deze waarin live klantcontact even niet meer zo vanzelfsprekend is, deze handige tool regelmatig wordt ingezet. Inspiratie opdoen. Uitgebreide productinformatie verzamelen, lezen, bekijken en ervaren. Zomaar even wat zaken die te binnen schieten wanneer ik denk aan een Virtuele Showroom. Hoe zorg je ervoor dat je klanten kennis op dit ogenblik gemakkelijk kennis kunnen maken met al je producten? Is een Virtuele showroom ook geschikt voor jouw bedrijf?

Blog

Een Virtuele Showroom is behalve ontzettend informatief ook vernieuwend, een extra ervaring die je je klant of potentiele klant biedt. Je valt er mee op en bent origineel. De voordelen van een Virtuele Showroom en waarom je eigenlijk niet meer zonder kunt. Eldee zet alles mooi op een rijtje.

Tip 1: Een Virtuele Tour is toepasbaar voor veel branches, voor zowel commercieel gebruik als beurzen of onderwijsinstellingen.

Tip 2: Een Virtueel 360 graden presentatie is altijd toegankelijk. Je klant kijkt waar en wanneer het schikt, hij kan als het ware comfortabel vanuit zijn luie stoel uw informatie bekijken. Je showroom is 24/7 bereikbaar.

Tip 3: Een Virtual Showroom is nieuw en spannend, je kunt hier nog echt mee verrassen.

Tip 4: Met een Virtuele Tour spreek je een groter publiek aan. Je kunt je merk introduceren bij een groter publiek, veel groter dan een fysieke ruimte kan bieden.

Tip 5: Interessante informatie en Inspirerende content, je toont films, brochures, muziek, gesproken tekst en linked met social media. Als dat niet inspirerend is.

Tip 6: De navigatie door een virtuele ruimte is eenvoudig, het werkt hetzelfde als Google Earth.

Virtuele showroom

HOE MAKEN WIJ EEN VIRTUELE SHOWROOM? DE TECHNIEK.

Met onze speciale 3D Camera maken wij op locatie 360 graden opnames van uw showroom of interieur. U geeft aan welke informatie u wilt tonen. De presentatie toont u in een online omgeving naar keuze. We hebben drie verschillende pakketten samengesteld. Zo kiest u precies het pakket dat bij u past. Wilt u meer weten over een Virtuele Showroom? Kijk dan hier.

Meer weten over VIRTUELE SHOWROOMS?

Vraag naar de mogelijkheden,
we geven u graag advies op maat.

Maak een afspraak