Opvallen is een vak

Bent u de exposant die bezoekers
onthouden

Spring in het oog

Verwonder en wees de exposant die bezoekers onthouden. Die bezoekers naar binnen leidt, inspireert tot mooie gesprekken en tot actie aanzet. Opvallen is een vak dat wij tot in de puntjes beheersen.

Beleving en rendement

Een stand is meer dan vier wanden. Het is een totaalbeleving waar alles klopt. Van het complete plaatje tot het kleinste detail. Het doel? Een fantastische beleving voor uw (potentiële) klant. En een hoog rendement voor u. 

Wij hebben van opvallen ons vak gemaakt. Mogen wij u laten schitteren?

Zo werkt het:

Onze werkwijze

In 6 stappen begeleidt Eldee u naar een succesvolle beursdeelname.

Stap 1:

Maak een afspraak

Klik hieronder op de “plan brainstorm” en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een Kickoff die ca. 1 uur in beslag zal nemen.

Stap 2:

Kickoff @eldee

We nodigen u en uw beursteam uit in bij Eldee voor een kickoff en brainstormsessie. Samen zorgen we dat de juiste mensen aan tafel komen om te ontdekken wat jullie eisen en wensen zijn.

Stap 3:

Creatie

Na de kickoff gaat het ontwerpteam aan de slag met het concept en standontwerp. Overtuigen, inspireren, onderscheiden… uw insteek is de houvast die wij gebruiken om een indrukwekkende spin aan uw stand te geven.

Stap 4:

Conceptpresentatie

Op de afgesproken datum presenteren we u het standontwerp inclusief de begroting. Al uw wensen op een presenteerblaadje: een uitgewerkt beursconcept, geserveerd met een overzichtelijk kostenplaatje.

Stap 5:

Wijzigingen doorvoeren
We polsen jullie reacties en feedback. Eventuele wijzigingen op het standontwerp voeren we kort na de afspraak gelijk door.

Stap 6:

Voorstel voor ontwerp & begroting

Vervolgens ontvangen jullie per mail de aanpassingen, inclusief sluitende begroting. Telefonisch spreken we samen alles door zodat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Plan kickoff

Sit back & relax (Stap 7)

Hebben we een go? Dan delen we hier een dikke high five uit en zeggen we klap de strandstoel maar uit. Stress uit Relax aan. Wij regelen alles: beurswanden, goodiebags, logistiek. Gewoon alles.

Bedenktijd nodig?

Snappen we heel goed, knopen doorhakken gaat in goed overleg.

Toch liever

een ander kleurtje?

Dus, waar wacht je op?

Niks te verliezen, toch? Bel 0345 585 600 en vraag naar Christie Smits. Liever mailen? Stuur je bericht naar eldee@eldee.nl

Liever gebeld worden?

Kan ook! Laat je telefoonnummer achter en we bellen je z.s.m.