a

Outdoor
Living
Luxe leefunits voor het ultieme vakantiegevoel

Outdoor
Living

Het luxe ultieme vakantiegevoel in eigen tuin creëren? Dit is nu mogelijk dankzij de nieuwste outdoor living collectie van Aluvision. Een Outdoor living unit is een complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Op jezelf of met vrienden en familie.

Modulaire luxe buitenunits

Een collectie modulaire buitenpergola's en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Het is dé ultieme outdoor structuur voor elke woning, horeca of andere commerciële buitenomgeving.

Verblijfsparadijs op eigen terrein

Uw eigen verblijfsparadijs in de achtertuin creëren, outdoor-entertainmentgebied uitbreiden, of als u op zoek bent naar die perfecte schaduwstructuur, cabana of elegante ontspanningsruimte voor uw klanten, de Outdoor Living collectie biedt deze mogelijkheden.

Het Puro-assortiment bestaat uit twee soorten modulair aluminium buitenunits: de Bay collectie kan vrijstaand gebruikt worden unit of als pergola aan de muur. Er is een breed aanbod van opties om de zijkanten en luifel te sluiten. The Box collectie bevat vrijstaande constructies die kunnen worden afgewerkt met een vloer naar keuze. Beide collecties zijn modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat deze verschillende opties en afwerkingen bieden waarmee u deze units kunt aanpassen op talloze manieren.

Bay: Staallook luxueuze unit

Ga voor contrast en een luxueuze uitstraling met een zwarte aluminium unit in combinatie met massief houten lamellen. Ervaar een geborgen gevoel dankzij de zwarte aluminium balken in het plafond.

Afmeting: 5x3x2,6 m

Bay: Tropische leefunits

Compact & gezellig, een aluminium leefunit & tropisch houten lamellen. Het halfopen plafond van aluminium balken filtert het zonlicht.

Afmeting: 3x3x2,6 m

Puro: geïntegreerde ledverlichting

De geïntegreerde Ledline zorgt voor gemoedelijk licht tijdens de avond. Creëer schaduw en comfort met de verticale aluminium lamellen. Kies voor een semi-gesloten plafond met aluminium balken. De unit kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden en maakt het mogelijk om een vloer naar keuze toe te voegen.

Afmeting: 4x3x2,7 m

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Professioneel interieur

Uw interieur draagt mede bij aan de uitstraling van uw bedrijf en daarom is het van groot belang dat deze er goed uit ziet.
Benieuwd hoe we uw specifieke wensen in een ontwerp gieten?

 

Maak een afspraak