a

Outdoor
Living

Een goed leven is een verzameling van leuke momenten. Dankzij de nieuwste Eldee Outdoor Living collectie zijn deze momenten binnen handbereik. Een breed scala aan modulaire leef units, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Beleef jouw ultieme vakantiegevoel thuis.

logo Eldee Outdoor Living Aluvision

Durf te dromen

De Outdoor Living collectie bestaat uit modulaire outdoor pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Bovendien is het modulaire systeem naar eigen wens samen te stellen. Mix en match kleuren & materialen. Allereerst combineer je de structuur met lamellenwanden. Vervolgens kies je een vast dak of zonwerend en/of waterdicht vouwdak voor de modulaire buitenunit. Tenslotte maak je de vloerkeuze en selecteer je een kleur uit een breed scala.

Box unit.
Bekroonde unit
met geïntegreerde
Ledline.

Box unit

Box unit

Een Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel, dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe. En speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Vanwege het modulaire design kun je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of met vrienden en familie.

Box unit
Bay unit

Bay unit

Een Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras, die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten. Geniet van een verfrissend zomerbriesje. Of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen natuurlijk hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Bay unit
Stel zelf je pergola samen

Gezellige hoeken met houten lamellen

Een mix van wit aluminium en houten of witte lamellen zorgt voor een open uitstraling. Het halfopen plafond van aluminium lamellen filtert het zonlicht op warme dagen.

Combineer aluminium met hout voor een gezellige uitstraling

Ga voor een compactere en knusse uitstraling met een combinatie van aluminium en lamellenkaders met hout. Het halfopen plafond met aluminium lamellenkaders filtert het zonlicht.

Creëer een vakantiesfeer, voeg een zonnescherm toe dat zorgt voor de nodige schaduw

Een Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt, zonder je tuin te moeten verlaten.
Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. De Outdoor Living units zijn een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen.
Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen natuurlijk hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Jouw unit in een kleur naar keuze

Ga voor een luxueuze uitstraling met de combinatie van zwart en houten lamellen. De aluminium lamellen in het plafond van de outdoor living unit geven je een geborgen gevoel.

Box unit en Bay unit

Structuur
BOX OF BAY

Een structureel profiel, gepoedercoat in zwart, wit of antraciet. Andere kleuren zijn ook mogelijk. Coating steeds met structuurlak voor buitengebruik, met 5% glans. De volledige structuur moet verankerd worden aan de vloer. Voeg zelf een vloer naar keuze toe aan de Box units, vloeropvulling is niet inbegrepen.

Structuur outdoor living unit
lamellenwanden_verticaal

Lamellenwanden
ALUMINIUM | VERTICAAL | VAST

Wand met een gepoedercoate decoratieve aluminium structuur op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 20×55 mm, verticaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. De vaste lamellen zijn een in huis ontworpen extrusie, elegante profielen, met zachte, afgeronde randen en afgewerkt met de hoogst mogelijke precisie.

lamellenwanden_horizontaal
lamellenwand

Lamellenwanden
ALUMINIUM | HORIZONTAAL | VAST

Wand met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 31×31 mm, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. Ook beschikbaar als schuifwand (enkel voor Box units).

lamellenwanden_horizontaal_hout
lamellenwand Thermo Ayous

Lamellenwanden
HOUT | HORIZONTAAL | VAST

Wand met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit vaste lamellen van 30×30 mm, uit Thermo Ayous, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. Ook beschikbaar als schuifwand (enkel voor Box units).

vaste lamellendaken - verticaal

Vaste lamellendaken
ALUMINIUM | VERTICAAL | VAST

Dak met een gepoedercoate, decoratieve aluminium structuur op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 20×55 mm, verticaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. De vaste lamellen zijn een in huis ontworpen extrusie, elegante profielen, met zachte, afgeronde randen en afgewerkt met de hoogst mogelijke precisie. Maximale afmeting van een vast lamellendak is 6138 mm (projection) bij 3162 mm (span).

vaste lamellendaken - horizontaal
lamellenwand

Vaste lamellendaken
ALUMINIUM | HORIZONTAAL | VAST

Vast lamellendak met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 31×31 mm, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm.

vast lamellendaken horizontaal hout
lamellenwand Thermo Ayous

Vaste lamellendaken
HOUT | HORIZONTAAL | VAST

Dak met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit vaste lamellen van 30×30 mm, uit Thermo Ayous, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm.

vouwdak
kleuren zonwerend vouwdak

Vouwdak
Lichtdoorlatend vouwdak met handmatige bediening. Waterdichte en niet-waterdichte schaduwdoeken in een breed scala aan kleuren. Maximale afmeting van een vouwdak is 6138 mm (projection) bij 4154 mm (span).

vast dak
kleuren vast dak

Vast dak
Een stevige en waterdichte oplossing uit geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak is ook voorzien van een afwateringssysteem via de verticale kolom. De onderkant kan worden afgewerkt met hout of met een decoratief spandoek naar keuze. Maximale afwerking van een vast dak is 6138 mm (projection) bij 4650 mm (span).

led_kleuren
kleuren ledline

Ledline
De geïntegreerde Ledline, een verlichte afdekking, fungeert als een opvallend accent en geeft deze luxe loungehoek een elegante afwerking. De 24V Ledline backlit cover is verkrijgbaar in warm wit (3000K, 10W/m) en koud wit (6500K, 10W/m). De IP67 LED strip is waterdicht en bestaat uit 180 leds/m. De Ledline kan worden ingewerkt in elke kant van de structurele profielen en kan worden aangestuurd met een schakelaar of via een afstandsbediening.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Durf te dromen.

Een collectie modulaire outdoor living pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit.

 

Maak een afspraak