Box unit.
Bekroonde unit
met geïntegreerde
Ledline.

Durf te dromen

De Outdoor Living collectie bestaat uit modulaire outdoor pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Bovendien is het modulaire systeem naar eigen wens samen te stellen. Mix en match kleuren & materialen. Allereerst combineer je de structuur met lamellenwanden. Vervolgens kies je een vast dak of zonwerend en/of waterdicht vouwdak voor de modulaire buitenunit. Tenslotte maak je de vloerkeuze en selecteer je een kleur uit een breed scala.
Box unit

Box unit

Een Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel, dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe. En speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Vanwege het modulaire design kun je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of met vrienden en familie.
Box unit
Bay unit

Bay unit

Een Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras, die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten. Geniet van een verfrissend zomerbriesje. Of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen natuurlijk hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Bay unit
Stel zelf je pergola samen
Box unit en Bay unit

Structuur
BOX OF BAY
Een structureel profiel, gepoedercoat in zwart, wit of antraciet. Andere kleuren zijn ook mogelijk. Coating steeds met structuurlak voor buitengebruik, met 5% glans. De volledige structuur moet verankerd worden aan de vloer. Voeg zelf een vloer naar keuze toe aan de Box units, vloeropvulling is niet inbegrepen.

Structuur outdoor living unit

Lamellenwanden
ALUMINIUM | VERTICAAL | VAST

Wand met een gepoedercoate decoratieve aluminium structuur op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 20×55 mm, verticaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. De vaste lamellen zijn een in huis ontworpen extrusie, elegante profielen, met zachte, afgeronde randen en afgewerkt met de hoogst mogelijke precisie.

lamellenwand

Lamellenwanden
ALUMINIUM | HORIZONTAAL | VAST

Wand met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 31×31 mm, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. Ook beschikbaar als schuifwand (enkel voor Box units).

lamellenwand Thermo Ayous

Lamellenwanden
HOUT | HORIZONTAAL | VAST

Wand met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit vaste lamellen van 30×30 mm, uit Thermo Ayous, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. Ook beschikbaar als schuifwand (enkel voor Box units).

Vaste lamellendaken
ALUMINIUM | VERTICAAL | VAST

Dak met een gepoedercoate, decoratieve aluminium structuur op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 20×55 mm, verticaal gepositioneerd in een raster van 62 mm. De vaste lamellen zijn een in huis ontworpen extrusie, elegante profielen, met zachte, afgeronde randen en afgewerkt met de hoogst mogelijke precisie. Maximale afmeting van een vast lamellendak is 6138 mm (projection) bij 3162 mm (span).

lamellenwand

Vaste lamellendaken
ALUMINIUM | HORIZONTAAL | VAST

Vast lamellendak met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit gepoedercoate vaste lamellen van 31×31 mm, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm.

lamellenwand Thermo Ayous

Vaste lamellendaken
HOUT | HORIZONTAAL | VAST

Dak met gepoedercoate decoratieve aluminium frames op een vaste positie. Elk frame bestaat uit vaste lamellen van 30×30 mm, uit Thermo Ayous, horizontaal gepositioneerd in een raster van 62 mm.

vouwdak
kleuren zonwerend vouwdak

Vouwdak
Lichtdoorlatend vouwdak met handmatige bediening. Waterdichte en niet-waterdichte schaduwdoeken in een breed scala aan kleuren. Maximale afmeting van een vouwdak is 6138 mm (projection) bij 4154 mm (span).

vast dak
kleuren vast dak

Vast dak
Een stevige en waterdichte oplossing uit geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak is ook voorzien van een afwateringssysteem via de verticale kolom. De onderkant kan worden afgewerkt met hout of met een decoratief spandoek naar keuze. Maximale afwerking van een vast dak is 6138 mm (projection) bij 4650 mm (span).

kleuren ledline

Ledline
De geïntegreerde Ledline, een verlichte afdekking, fungeert als een opvallend accent en geeft deze luxe loungehoek een elegante afwerking. De 24V Ledline backlit cover is verkrijgbaar in warm wit (3000K, 10W/m) en koud wit (6500K, 10W/m). De IP67 LED strip is waterdicht en bestaat uit 180 leds/m. De Ledline kan worden ingewerkt in elke kant van de structurele profielen en kan worden aangestuurd met een schakelaar of via een afstandsbediening.

Durf te dromen.

Een collectie modulaire outdoor living pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit.

Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021