a

Over ons

Building the best brand spaces

Wij leveren full service. Dit betekent dat wij alles voor u regelen. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Eldee Expo en Interior is met ruim 42 jaar ervaring een betrouwbare partner in design en maatwerk en kent de kneepjes van het vak. Voor ieder land, klant, budget.

Over Eldee Expo & Interior

Eldee is in 1976 opgericht als familiebedrijf en dat is het gebleven. Echter zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot een internationale en grote speler in de standbouw- en interieurbranche. En daar zijn we trots op! Met hart voor de klant, zoals het hoort.

Met het besluit om te groeien stond het voor ons voorop dat onze klanten zich welkom blijven voelen. Dit betekent herkenning, waardering en vaste contactpersonen. Vanuit deze insteek, persoonlijk contact, gaan wij iedere dag met enthousiasme aan de slag. De persoonlijke benadering zit in onze genen en het bepaalt de identiteit van onze onderneming. Medewerkers met hart voor de opdrachtgever en een hoge mate van betrokkenheid. Medewerkers die op elkaar af gestemd zijn en werken volgens het credo ‘afspraak is afspraak’. Medewerkers met een passie voor hun werk en die een boost krijgen van een tevreden klant.

Wij vinden het fijn om full-service te bieden, snel te kunnen schakelen en persoonlijke aandacht te schenken aan onze klant. Graag zorgen wij voor alle facetten rondom uw beursdeelname of interieur zoals: de goedkeuring, bouwaanvraag, kabels en techniek, decoratie, logistiek, catering, schoonmaak. Waarom? Omdat u er blij van wordt. En daar doen we het voor… Wij zeggen niet voor niets: ‘Wij zorgen ervoor!’.

Caroline Drost
Directeur

Eldee Expo en Interior

T 0345-585600
eldee@eldee.com

Parkweg 43
4153 XL BEESD
Nederland

ING Bank IBAN: NL69 INGB 0654 5267 45
Rabobank IBAN: NL50 RABO 0115 1368 94

Kamer van Koophandel nummer: 110.63655
BTW number: 8151.80.615.B01

Bel voor een afspraak