Over ons

Ruim 45 jaar een betrouwbare partner in standbouw en interieurbouw

Wij leveren full service. Dit betekent dat wij alles voor u regelen. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Eldee Expo Experts is met ruim 45 jaar ervaring een betrouwbare partner in design en maatwerk en kent de kneepjes van het vak. Voor ieder land, klant, budget. 

Standbouw die aanzet tot actie, wij zorgen ervoor.

Eldee is dé expo expert!

Full-service, snel schakelen en persoonlijke aandacht

Eldee is in 1976 opgericht als familiebedrijf en dat is het gebleven. Echter zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot een internationale en grote speler in de standbouw- en interieurbranche. En daar zijn we trots op! Met hart voor de klant, zoals het hoort.

Met het besluit om te groeien stond het voor ons voorop dat onze klanten zich welkom blijven voelen. Dit betekent herkenning, waardering en vaste contactpersonen. Vanuit deze insteek, persoonlijk contact, gaan wij iedere dag met enthousiasme aan de slag. De persoonlijke benadering zit in onze genen en het bepaalt de identiteit van onze onderneming. Medewerkers met hart voor de opdrachtgever en een hoge mate van betrokkenheid. Medewerkers die op elkaar af gestemd zijn en werken volgens het credo ‘afspraak is afspraak’. Medewerkers met een passie voor hun werk en die een boost krijgen van een tevreden klant.

Wij vinden het fijn om full-service te bieden, snel te kunnen schakelen en persoonlijke aandacht te schenken aan onze klant. Graag zorgen wij voor alle facetten rondom uw beursdeelname of interieur zoals: de goedkeuring, bouwaanvraag, kabels en techniek, decoratie, logistiek, catering, schoonmaak. Waarom? Omdat u er blij van wordt. En daar doen we het voor… Wij zeggen niet voor niets: ‘Wij zorgen ervoor!’.

 

Caroline Drost
Directeur

Kijkje achter de schermen

Deze toppers werken aan uw project!

U dient een verzoek in bij Eldee, leuk! Maar wat gebeurt er dan met dat verzoek?
Bij wie komt uw vraag terecht? En wie gaan er allemaal met uw interieur of stand aan de slag? Wij maakten een overzicht van het proces, onze afdelingen én (een deel van) onze medewerkers.

Alles onder één dak

De voorwaarde voor een feilloos proces

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Van alle markten thuis? Check

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We brengen het binnen een uur in kaart.

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO