BEURS: Update Event 2023

ABB

โ€œAls de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolensโ€, aldus een oud Chinees gezegde.

 

En dat laatste is wat we gaan doen tijdens het Update Event 2023. Muren doorbreken en samen stappen zetten op weg naar een slimme, veilige en duurzame toekomst. Eรฉn die CO2-neutraal is en met elektriciteit als belangrijkste bron van energie. Die toekomst begint namelijk niet morgen, maar nu!

Locatie

AFAS Theater Leusden

Oppervlakte

100m2

Jaar

2023

Superslimme wanden voor ABB

๐„๐ž๐ง ๐ก๐ข๐ ๐ก-๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ซ๐จ๐ฎ๐ญ๐ž? Kom maar op! Het ๐€๐๐ #UpdateEvent. Boeiende sprekers, kennissessies รฉn een …al zeggen we het zelf… een echt prachtige ๐ข๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ซ๐จ๐ฎ๐ญ๐ž met maatwerk ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ญ ๐š๐š๐ง๐ค๐ฅ๐ž๐๐ข๐ง๐ .

Langs de inspiratieroute zorgde Eldee voor de productie en plaatsing van de info-& productunits, het zijn echte sfeermakers en uitgevoerd in de bekende ABB huisstijl.

De ๐ƒ๐ž๐ฆ๐จ-๐๐จ๐๐ฌ, zijn rondom voorzien van de allernieuwste ABB snufjes, klaar om de bezoeker te laten proberen en ervaren.

Eldee is dรฉ expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ยฉ
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO