BEURS: Zorg & ICT 2023

Axians NL & Verkerk Service Systemen
Van Axians NL & Verkerk Service Systemen kregen wij de vraag om een opvallende beursstand te creëren op de jaarlijkse Zorg & ICT beurs. Deze twee organisaties, elk met hun eigen unieke identiteit, delen een standruimte op de beurs.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Oppervlakte

80m2

Jaar

2023

Krachten bundelen

Het fundament van ons ontwerp lag in het naadloos integreren van de aparte huisstijlen en branding van beide bedrijven. Het subtiele samenspel van de krachtige blauwe kleur van Axians en het levendige rood van Verkerk creëert een visuele harmonie die de aandacht trekt en vasthoudt.

De aandacht trekken

Een ovale hangende eyecatcher trekt de aandacht van ver. Het houten lattenframe en het semi-transparante full colour doek dragen bij aan de verfijnde uitstraling. De aanwezigheid van twee imposante LED-walls versterkt het moderne en technologische karakter van de stand.

Warmte in details

De laminaatvloer, aangevuld met ronde tapijten, creëert een warme ambiance.
In het midden van de stand is de gezamenlijke ronde bar, prachtig vervaardigd uit hout en aangevuld met groene accenten. De bar-ruimte straalt een uitnodigende sfeer uit en fungeert als ontmoetingsplaats.

Verdeling van expertise

De stand is doordacht ingedeeld om beide bedrijven hun eigen ruimte te geven. Interactieve demo units bij Axians, met koptelefoons voor boeiende games, en bij Verkerk, waar bezoekers geluidsfragmenten kunnen beluisteren. De Verkerk-ruimte omvat zelfs een zorgkamermaquette om hun systemen te demonstreren, waardoor bezoekers een unieke ervaring opdoen. Onze passie voor creativiteit en design heeft geresulteerd in een beursstand die niet alleen de identiteit van twee geweldige bedrijven weerspiegelt, maar ook een ontmoetingsplaats biedt voor zorg- en ICT-professionals die op zoek zijn naar innovatie en samenwerking.

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO