BEURS: ISE

Newline Interactive

“Dankzij ELDEE is Newline in 2019 en 2020 met een stand van 80m2 met prachtige dubbeldeck constructie een echte eye catcher geweest op Integrated Systems Europe (ISE), het grootste AV spektakel van Europa.

Locatie

Integrated Systems Europe (ISE)

Oppervlakte

80m2

Jaar

2019 & 2020

Newline gooit hoge ogen!

“Dankzij ELDEE is Newline in 2019 en 2020 met een stand van 80m2 met prachtige dubbeldeck constructie een echte eye catcher geweest op Integrated Systems Europe (ISE), het grootste AV spektakel van Europa. Met het unieke design voor deze stand hebben we veel hoge ogen gegooid.

Het was voor ons de introductie van onze re-branding, en we hadden onszelf geen betere introductie kunnen wensen. Het design was volledig afkomstig van ELDEE en we hebben haast geen correctierondes nodig gehad.

Op de bovenverdieping waren twee meeting rooms gecreëerd met voldoende privacy én een meeting area met verschillende kleinere tafels voor ad hoc meetings. Op de begane grond was er goed gekeken naar de positionering van onze interactieve displays inclusief voldoende ruimte om te kunnen demonstreren.

De hospitality area met bar werd bemand door Bob van Don Barista, ook aangedragen door ELDEE. De fantastische koffie specialiteiten en de cocktails tijdens happy hour hebben absoluut bijgedragen aan het succes van deze beurs!

Met onze interactieve displays tillen wij (interactief) naadloos vergaderen naar een nieuw niveau. En dat is eigenlijk ook de juiste omschrijving voor onze samenwerking met ELDEE. Daarom hopen wij nog heel lang samen te kunnen werken aan mooie evenementen. Want samen groeien is toch het mooist!

 

Als wij “beurs” zeggen, dan zeggen we in één adem ook ELDEE

Als wij “beurs” zeggen, dan zeggen we in één adem ook ELDEE. Dat doen we bij Newline al jaren. En dat is prettig, heel prettig! Niet alleen omdat we een blind vertrouwen in ELDEE hebben opgebouwd als het gaat om kwaliteit, maar ook om de verfrissende ideeën en omdat ze er zijn op de momenten dat het er om spant. Het gaat namelijk nooit zoals je van te voren had gedacht. En het team van ELDEE heeft ons keer op keer bewezen dat trouble shooting aan hen wel besteed is.

Het meest bijzondere in de samenwerking met ELDEE is eigenlijk dat ze aan één woord genoeg hebben. Of het nu gaat om de manier waarop ze meedenken over het concept, de uitvoering van de technische details, ze hebben altijd al een oplossing nog voordat het mogelijke probleem zich aandient. Alsof ze onderdeel van ons eigen team zijn.”

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO