Help! mijn beurs wordt verplaatst of gecancelled.

Creatieve ideeën en meedenkers? Check!

Beurs verplaatst en toch uw doel(groep) bereiken?

 

Naamsbekendheid, een nieuw product in de markt zetten, leads verzamelen of harde verkoop; met uw stand wilt u een doel bereiken. Wij bouwen – letterlijk – naar dat doel toe. Denken mee over de juiste presentatie van uw merk (en logo), displays of (led-)schermen die uw product het beste onder de aandacht brengen en manieren hoe we uw verhaal het beste kunnen vertellen.

 Ook wanneer uw beurs verplaatst of gecancelled is helpen wij u graag uw doelgroep te bereiken, denk bijvoorbeeld eens aan een in-house event, een ingerichte streaming-studio met een maatwerk balie óf natuurlijk gewoon een doortimmerd creatief nieuw beursconcept voor strakjes, als de beurzen gewoon weer állemaal doorgaan.

Geen tijd te verliezen? Neem meteen contact op!

Creatieve ideeën en meedenkers? Check!

 

Met een Eldee-stand krijgt u natuurlijk ook de Eldee-experts. Onze ontwerpers bedenken creatieve ideeën die nodig zijn voor een té gekke stand. Projectmanagers leiden die creativiteit in goede banen. Ze denken met u mee en zorgen dat uw complete checklist wordt afgevinkt. Inclusief de items die u misschien over het hoofd zag.

Zo werkt het:

Onze werkwijze

In 6 stappen begeleidt Eldee u naar een succesvolle beursdeelname.

Stap 1:

Maak een afspraak

Klik hieronder op de “plan brainstorm” en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een Kickoff die ca. 1 uur in beslag zal nemen.

Stap 2:

Kickoff @eldee

We nodigen u en uw beursteam uit in bij Eldee voor een kickoff en brainstormsessie. Samen zorgen we dat de juiste mensen aan tafel komen om te ontdekken wat jullie eisen en wensen zijn.

Stap 3:

Creatie

Na de kickoff gaat het ontwerpteam aan de slag met het concept en standontwerp. Overtuigen, inspireren, onderscheiden… uw insteek is de houvast die wij gebruiken om een indrukwekkende spin aan uw stand te geven.

Stap 4:

Conceptpresentatie

Op de afgesproken datum presenteren we u het standontwerp inclusief de begroting. Al uw wensen op een presenteerblaadje: een uitgewerkt beursconcept, geserveerd met een overzichtelijk kostenplaatje.

Stap 5:

Wijzigingen doorvoeren
We polsen jullie reacties en feedback. Eventuele wijzigingen op het standontwerp voeren we kort na de afspraak gelijk door.

Stap 6:

Voorstel voor ontwerp & begroting

Vervolgens ontvangen jullie per mail de aanpassingen, inclusief sluitende begroting. Telefonisch spreken we samen alles door zodat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Plan intake

Inspiratie? Check

Inspiratie opdoen onder het genot van een kopje koffie of thee? Wij nodigen u uit op onze locatie aan de Parkweg in Beesd; de plek waar ideeën tot leven komen en niets te gek is. Komt u langs* voor een vrijblijvende intake? Denken wij mee over uw eerste indruk. Want die moet raak zijn.

* vanzelfsprekend natuurlijk dat wij digitaal ook prima te bereiken zijn. Een videocall? Ja graag!

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze projectmanagers.

Toch liever

een ander kleurtje?

Dus, waar wacht u op?

Niks te verliezen, toch? Bel 0345 – 585 600 en vraag naar Christie Smits. Liever mailen? Stuur uw bericht naar eldee@eldee.nl

Liever gebeld worden?

Kan ook! Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m.

Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021