a

Uw merk of product promoten

Roadshows

Wilt u op iedere locatie een unieke beleving creëeren voor uw doelgroep? Middels een Roadshow bereikt u in een korte periode veel klanten en relaties in een groot gebied. Van een Truck / Promotietrailer alleen kijkt uw doelgroep niet op. Eldee weet als geen ander hoe een bedrijf of merk zich effectief presenteert. Wij gieten de beleving erin en zorgen voor een onuitwisbare indruk.

Virtuele Tour

We bieden u nu de mogelijkheid een virtuele tour door uw toekomstige roadshow te maken. Zie hier enkele voorbeelden van concepten.

Houd de muis ingedrukt en beweeg deze om rond te kijken in de roadshow truck. U kunt ook rondkijken middels de pijlen onderaan het scherm of de pijlen in de afbeelding zelf.

Beleving op locatie

Opvallen, de aandacht trekken en triggeren. Een goed gefaciliteerde Roadshow zal niets anders dan positieve binding met uw klant realiseren. Wat wilt u communiceren? Een subtiele verschijning of bombastisch schitteren? Wij brengen uw boodschap op weg!

Aan de weg timmeren

Die unieke beleving komt er niet zomaar. Om raak te schieten, moeten we wel weten wat het doel is. Onze projectmanager vraagt u de hemd van het lijf. “Wat wilt u communiceren? Wie wilt u bereiken? Wilt u extra activiteiten zoals een optreden?” Dit zijn slechts enkele factoren die van invloed zijn op het bereiken van uw doelen.

Van concept tot een succesvol eindresultaat

Als we weten waar u naartoe wilt, gaan onze designers aan de slag met een uitdagend concept en functioneel ontwerp. Door een mix van creativiteit en passende materialen zetten we uw product of merk in de spotlight. Wij verzorgen de complete inrichting en aankleding van het interieur en exterieur van de promotietrailer.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen
in een roadshow ontwerp gieten?

 

Maak een afspraak